Algemene voorwaarden

1.Inhoud overeenkomst.
1.1 De algemene voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomsten gesloten tussen de verhuurder  VIP SPA, nijverheidsweg 1 D 2821AV – en de huurder (de klant) die het persoonlijk genotsrecht van de ruimte van VIP SPA huurt voor een zekere tijd tegen een bepaalde prijs.
1.2 Het Privé zwembad is voorzien van een jacuzzi,  infrarood cabine, Finse sauna *tijdelijk buiten gebruik IVB met corona, stoomcabine, verwarmd zwembad, koude en warme regendouches, relaxruimte. Privé te huren voor 2 personen.
2.Reservering
2.1 Een reservering kan op de volgende manieren gebeuren  ter plaatse ,telefoon, per email of via whatsapp. Iedere vorm van reservering impliceert automatisch en van rechtswege dat u zich akkoord verklaart met de toepassing van de onderhavige algemene voorwaarden. 2.2 Uw reservering wordt door VIP SPA steeds als definitief beschouwd, ongeacht op welke wijze deze reservering werd gemaakt : Ter plaatse, telefonisch,whatsapp , sms , of via mail. 2.3 Bent u in het bezit van een Cadeaubon, gelieve dit tijdens het maken uw reservering te melden en het bon nummer doorgeven, en de bon steeds mee te brengen. 2.4 Aanbiedingen en promoties zijn steeds beperkt.
3.prijzen 
3.1 De prijs is afhankelijk van het aantal personen, het aantal uur en het tijdstip zie ons prijs lijst. De tarieven zijn per uur – minimaal 2 uur en telkens per shift van 2uur of meer.  (wij hebben wel eens een actie van 1 uur of 1,5 uur)
4.Voorschot.
4.1 De huurovereenkomst gaat steeds door en is steeds definitief, ook wanneer er geen voorschot werd betaald maar via id is gereserveerd. 4.2 Het voorschot kan men op 1 manier betalen, via ons aanbetaling link op ons website. 4.3 VIP SPA behoudt zich het recht om de reservering van de klant éénzijdig te annuleren indien één van de bepaalde voorwaarden , hier besproken, niet voldaan zijn. of wegens onvoorziene omstandigheden , denk daarbij aan natuurrampen , pademie , ziekte, en dergelijken. u zal als u een aanbetaling heeft gedaan een voucher ontvangen, 4.4 VIP SPA geeft geen voorschotten terug, enkel en alleen in de volgende uitzonderlijke gevallen wel: Het voorschot van klant werd niet op tijd gedaan binnen de 30 min na telefonisch contact via de website, en de plek is al verkocht aan een ander, krijgt u uw aanbetaling terug. 4.5 VIP SPA behoudt zich het voorrecht om reserveringen eenzijdig te annuleren indien volgens onze, of een andere database, een klant zich bij eerder gemaakte reservering niet hield aan de gemaakte afspraken, en als de klant niet binnen 30 min na contact de aanbetaling heeft verricht  4.6 De klant dient voor de sauna sessie te betalen, Als de klant niet betaalt na het beëindigen van de saunasessie , stellen wij, zonder in gebreke stelling, een boete aan, verschuldigd vanaf de verbruiksdatum, alsook een eenmalige forfaitaire schadevergoeding.
5.Annulering.
5.1 Afspraken kunnen enkel geannuleerd worden tot 7 kalenderdagen voor de afspraak, u bent dan uw aanbetaling kwijt.
5.2 wijzigen van de datum kan alleen 10 dagen voor de afspraak. dit zonder extra kosten. 5.3 In het geval u annuleert binnen de 48 uur, stellen wij een forfaitaire schadevergoeding van 100% aan. Het tijdstip waarop de annulering via telefoon of mail verzonden is zal als bewijs genomen worden. U kan uw reservering zelf annuleren via de mail, sms, WhatsApp of telefonisch . maar ook dan blijven onze voorwaarden van toepassing. 5.4 Voorschotten worden nooit terug betaald. indien het vanuit ons kant is geannuleerd  door onmacht blijft uw aanbetaling staan en ontvangt u deze per voucher.
5.5 Bent u te laat, om welke reden dan ook, zoals file etc., dan brengen wij geen bedrag in mindering en ontvangt u geen extra gratis tijd. 5.6 Wanneer u verstek laat voor uw reservering dient u onmiddellijk 100 % van de door u gemaakte reservering over te maken op ons rekeningnummer. Indien wij binnen 7 dagen uw betaling niet hebben ontvangen zijn wij genoodzaakt om een extern incasso bureau in te schakelen.  5.7 Wij houden ons altijd aan dezelfde regels, voor iedereen en houden daarom geen rekening met privé redenen. LET OP al is de ernst van de situatie nog zo erg, wij kunnen daar helaas geen rekening mee houden.
5.8 heeft u geannuleerd , en heeft u zich toch bedacht , kunt u bellen om de boeking opnieuw te bevestigen , dan dient wel het restant volledig betaald te worden vooraf naar ons rekening. mocht de plek in de tussen tijd al verkocht zijn , heeft u geen aanspraak meer voor deze plek, en bent u uw aanbetaling kwijt.
6.Saldo betaling voor & na gebruik vip spa .
6.1 Bij het verlaten van de zwembadruimte vragen wij u om de afspraakuren te respecteren. Per 10 min dat u het complex te laat verlaat zullen wij u een supplement van € 20 aanrekenen. 6.2 Na gebruik van het complex wordt het resterende bedrag, incl. extra verbruik, onmiddellijk cash ter plaatse afgerekend. 6.3 Wanneer wij merken dat u eigen drank of voeding in het complex heeft genuttigd zullen wij een schadevergoeding aanrekenen van 20 euro.
7. Cadeaubonnen.
7.1 Cadeaubonnen kunnen via de telefoon of aan onze infobalie worden aangekocht. deze zullen wij per post of e-mail verzenden 7.2 Indien u in het bezit bent van een cadeaubon, volstaat het om het nummer en de verificatiecode van de cadeaubon door te geven bij het maken van een reservering. Bij niet nakomen van de gemaakte afspraak vervalt de cadeaubon.  7.3 U dient steeds de vervaldatum van de cadeaubon te respecteren.
8.Veiligheid, hygiëne en gezondheid.
8.1 Kinderen en jongeren tot en met 15 jaar, zijn steeds vergezeld van tenminste 2 volwassen die minstens de leeftijd van 21 jaar hebben bereikt. Jongeren vanaf 16 jaar hoeven niet vergezeld te worden van een volwassene, wel dienen ze een goedkeuring van ouders of voogd bij zich te hebben. 8.2 Jonge kinderen die nog niet zindelijk zijn, worden verplicht een zwem amper te dragen.
8.3 *  8.4 consumptie is in onze zaak te verkrijgen. Het is ten strengste verboden om eigen drank en/of voeding mee te brengen. 8.5 Elke bader moet een douche nemen alvorens een van de faciliteiten in gebruik te nemen. 8.6 Na ieder gebruik van de sauna en/of stoomcabine is het verplicht te douchen, dit om transpiratievocht uit de jacuzzi te houden Om hygiënische redenen. 8.7 Badslippers zijn verplicht. 8.8 Het is ten strengste verboden producten aan de jacuzzi of aan het zwembad toe te voegen, indien u dit toch doet zullen alle kosten hieromtrent doorgerekend worden naar u (een nieuwe elektrode kost al snel €900,- . 8.9 Toegang voor dieren is absoluut verboden. 8.10 Wanneer de vloer extreem nat werd gemaakt, moet deze na afloop van uw sessie terug droog gemaakt te worden met de aftrekker. Dit is niet om het ons gemakkelijk te maken maar om ons de mogelijkheid te bieden een droge vloer aan de volgende klanten aan te bieden. 8.11 Fotoshoot : Een gewone fotoshoot is toegelaten seks gerelateerde video´s of fotos zijn verboden.
8.12 waneer de vloer extreem nat is gemaakt door u bestaat er een kans voor val gevaar door het water op de vloer , hier bent u zelf verantwoordelijk voor , want u ontvangt van ons een droge vloer.
9.Aansprakelijkheid.
9.1 Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele ongevallen. U huurt het complex volledig privé , volledig op eigen verantwoordelijkheid. 9.2 Wij zijn evenmin aansprakelijk voor schade aan persoonlijke goederen van bezoekers of gebruikers. 9.3 De directie heeft het recht om elke persoon die een gevaar blijkt te zijn voor zichzelf, of voor anderen de toegang tot de unit te verbieden. (dronkenschap, ordeverstoring, niet houden aan de regels van dit reglement, enz..) 9.4 Verloren of vergeten voorwerpen zijn wij niet aansprakelijk voor.
Zijn er tijdens uw verblijf problemen­, vertel ze ons en wij trachten deze dan zo snel mogelijk op te lossen.
Wij danken U voor de aandacht waarmee U deze nota gelezen hebt.

Het hele VIP SPA Team wenst u een aangenaam en veilig verblijf toe
.